29 Апр. 2024

Вие сте тук

Рудолф ван Веен ще готви в София

08.05.2014

Нашата столица е част от балканското му турне

 

Известният холандски кулинар Рудолф ван Веен готви на живо пред почитателите си в София на 22 май. Това съобщиха организаторите от 24KITCHEN – телевизията, която ежедневно среща почитателите на кулинарията с прочутия сладкар.

 

Шефът идва за пръв път в България в рамките на балканското му турне. Той идва тук,  след като представи шоуто си в Сърбия, Словения и Хърватия. Миналата година кулинарната демонстрация на Рудолф в Любляна събра като на рок концерт над 4000 души.

 

Специална презентация и кулинарно състезание са само част от програмата на Рудолф у нас. Организаторите канят всички желаещи да го гледат на живо на 22 май (четвъртък), в търговско – развлекателния комплекс, на бул. „Черни връх“ №100. Входът е свободен, а началото ще бъде в 18:00 часа.

 

До 11 май феновете на кулинарното изкуство ще могат  да премерят сили помежду, като спечелилите надпреварата ще получат възможност  да готвят заедно с Рудолф ван Веен. Информация за състезанието „Впечатли Рудолф“ можете да намерите на сайта www.24kitchen.bg и на Facebook страницата на 24KITCHEN Bulgaria.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed