29 Апр. 2024

Вие сте тук

Български производители ще демонстрират нови технологии за развлекателния сектор на БЕГЕ 2011

14.10.2011

За четвърта поредна година Балканското Изложение на Игралната и Развлекателната Индустрия (БЕГЕ ЕКСПО) събира най-новите технологични предложения за развлекателния и игралния сектор под един покрив. Изложението таргетира основно представители на бизнеса, които търсят нови продукти и технологични решения.

Акцентът тази година пада върху представяне на нови технологии и високотехнологични разработки за игралния сектор, които с всяка изминала година намират изражение във все по-иновативни продукти. Онлайн приложения, 3D технологии, RFID приложения, „Augmented reality (виртуална картина), диджитъл сайнидж, „gesture recognition” (жестово разпознаване), мобилни приложения и др., ще бъдат представени на щандовете на изложителите. Българските производители не изостават в нито едно отношение със своите разработки и ще се мерят наравно със световните конкуренти в областта.

Тази година в изложението ще участват над 50 фирми от България, Италия, Чехия, Полша, Малта, Австрия, САЩ, Великобритания, Тайван, Румъния, Сърбия и др., което затвърждава позициите на БЕГЕ Експо като събитие с ключово значение за Балканския регион и Източна Европа. Фирми от Източна Европа, предлагащи продукти за мениджмънт на хотели, развлекателни и игрални зали и казина, системи за сигурност и наблюдение, приложения за заведения, реклама и мултимедия, също ще присъстват на събитието. БЕГЕ ЕКСПО ще се проведе в София от 18-ти до 20-ти октомври Интер Експо Център. Специален гост на откриването ще бъде Маргарита Войска, единайсеткратна шампионка на България по шахмат и носителка на сребърен олимпийски медал от Шахматна олимпиада 1984 г. в Гърция.

Ден по-рано, на 17-ти октомври в София в хотел "Арена ди Сердика" ще се проведе и Източноевропейската Конференция на Игралната и Развлекателната Индустрия, за специалистите от сферата на игралния бизнес в Източна Европа, с фокус върху ситуацията с Онлайн игрите.

 

За повече информация: www.balkangamingexpo.com.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed