20 Май 2024

Вие сте тук

Албена открива туристическо бюро в Болград

10.05.2012

 

Туристическо бюро на "Албена" АД ще заработи от началото на юни в Болград, Украйна. Акционерното дружество и районната държавна администрация в украинския град вече подписаха протокол за сътрудничество, съобщи старши мениджърът в курортния комплекс Красимира Стоянова.

В новия офис "Албена" АД ще предоставя туристически услуги - почивки в курорта, екскурзии в страната, както и възможности за санаторно-курортно лечение на жителите на Болградски район.

Мениджърският екип на "Албена" АД ще съдейства на абитуриенти от района, в който живеят бесарабски българи, да продължат обучението си във висши учебни заведения в България. Ще бъде организирано обучение на млади хора и в областта на туризма в курортния комплекс. По думите на Красимира Стоянова "Албена" АД ще осигурява и учебна литература за училищата в Болградски район, в които се изучава български език.
В курорта "Албена" през миналото лято са почивали 1000 туристи от Украйна - с близо 40% повече в сравнение с година по-рано, припомнят от курорта.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed