19 Ян. 2022

Вие сте тук

Фестивалът на пясъчните скулптури стартира в Бургас

04.07.2018

Eдинадесетото издание на Фестивала на пясъчните скулптури стартира утре в Бургас, съобщиха организаторите. Двадесет и двама творци от Австралия, Турция, Украйна, Германия, Полша, Русия, Чехия и България работиха тази година по атрактивната тема "Митове и чудовища". На входа на експозицията посетителите ще бъдат посрещнати от двете кули от Толкиновата сага "Властелинът на пръстените" - Ортанк в Айсенгард (обиталище на магьосника Саруман) и Барад-Дур, от чийто връх гледа неспящото око на Саурон. Във фестивалната зона са изваяни още Медуза Горгона, страшен циклоп, чудовището от Лох Нес... За да узнаете какво друго е родила фантазията на скулпторите, елате и вижте на място. Само в първия ден на фестивала входът е свободен. 

 

Фестивалът на пясъчните скулптури се организира на обичайното си място в парк "Езеро", близо до Конна база - Бургас. Той ще приема посетители всеки ден от 08.00 до 22.00 часа до края на септември. Цените на билетите остават непроменени:

 

Деца до 7 години - безплатно.

Ученици и пенсионери - 1.50 лв.

Група над 10 души - по 2.50 лв. на човек.

Редовен билет - 3.50 лв.

 

По време на утрешното официално откриване за вашето добро настроение ще се погрижат импро театър "ХаХаХа" от София и бургаският духов оркестър, който това лято се представя с изцяло нова музикална програма.

 

Новини, снимки и информация за Фестивала на пясъчните скулптури търсете тук:

http://sandfestburgas.com/

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed