14 Май 2024

Вие сте тук

Thomas Cook няма да намалява цената на пакетите за Олимпиада 2012

20.03.2012

Въпреки слабите продажби вторият по големина туроператор в Европа Thomas Cook не планира намаления на пакетите за лондонската Олимпиада 2012 г.,  съобщи сайтът TraveMole.

Наскоро в печата се появиха публикации, според които остават непродадени над 100 хиляди билета и много хотелски стаи.Ако туроператорът не успее да ги пласира, загубите му ще възлязат на 10 млн британски лири или над 12 млн евро, прогнозира Daily Telegraph.

TravelMole се позовава на представител на туроператорската компания, който съобщава, че до момента са продадени 70% от всичкии билети и прогнозира, че няма да има проблем с плансирането на останалите.

Към момента цената на пакетите, предлагани от Thomas Cook, стартира от 639 лири (близо 768 евро за две нощувки в лондонски хотел и билети за квалификацията по гимнастика) и достига 6,5 хил. лири (над 7,8 хиляди евро за билети за мачовете по борба, волейбол или церемонията по закриване на Игрите и три нощувки в петзвезден хотел).

Олимпийската кампания на Thomas Cook започна преди година. Туроператорът е представен в 21 държави, където заема първите места на ключови пазари, както и 3,4 хил. собствени и франчайзингови агенции.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed