25 Апр. 2024

Вие сте тук

RATA News: Пампорово днес е на мода

24.11.2011

„Тази година е модерно да караш ски в Пампорово, а пакетите се купуват предимно от Солвекс Травел. Причините са много. Само те предлагат уникална полетна програма с редовни полети на авиокомпания S7 до Пловдив всеки понеделник и четвъртък, както и 10-11-дневна верига в сряда и неделя.

Широк избор от гарантирани места в хотели категория 3-5 звезди, апартаменти и шалета. И само Солвекс предлага най-добри цени за пакети през януари, които стартират от 374 евро“.

Това пише в днешния си брой изданието на Руския туристически бизнес RATA News. Изданието припомня, че Пампорово е курорт с уникална природа и най-дълъг ски сезон, който продължава от декември до май. Към достойнствата на курорта авторът на статията добавя краткия трансфер от летище Пловдив, удобните склонове за начинаещи и деца, голям избор от дълги и широки писти за опитни скиори и майстори, както и международна писта за слалом и безкрайни простори на дивата природа.

Курортът разполага още с халфпайп с дължина 150 м и височина 3 м, писти за бягане с дължина 32 км, открита ледена пързалка и 14 лифта в два ски центъра, както и модерни СПА и ски центрове. Пампорово – това са и все още действащи намаления до 20% за ранни записвания, екстри като безплатни нощи, в зависимост от продължителността на престоя и комбинация от екстри и ранни записвания, заключава изданието, което се разпространява сред няколко хиляди туроператори и турагенти от Русия.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed