20 Апр. 2024

Вие сте тук

Кемпински Гранд Арена - отново с престижни награди

01.03.2019
Снимка: 
Кемпински Гранд Арена

 Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спечели две нови престижни отличия - „Най-добър ски хотел” и „Най-добър курортен хотел” от годишните Международните награди за хотелиерство 2018, съобщиха от хотела. Официалната гала вечеря по награждаването се състоя в неделя, 24 февруари 2019 г. в хотел ИнтерКонтинентал в Киев. На събитието присъстваха над 200 известни експерти от хотелиерския бизнес, собственици и генерални мениджъри на хотели, дипломати и  журналисти.

 

Международните награди за хотелиерство са основани през 2011 г. с мисията да отличат най-добрите хотели според постигнатите резултати и да се стимулира конкурентоспособността в хотелиерската индустрия чрез популяризиране на постиженията. Тазгодишната церемония награди най-добрите 28 от общо 126 хотела финалисти от 21 страни от Централна и Източна Европа, между които Полша, Унгария, България, Румъния, Грузия, Словакия, Молдова, Украйна, Австрия, Чехия, Хърватия, Черна гора, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Македония, Словения, Гърция, Литва, Латвия и Естония. Победителите бяха избрани на няколко етапа, започвайки с гласуване на експертен съвет от международно жури, последвано от рейтингите на хотелите в онлайн резервационната система booking.com и платформата за обратна връзка Trust You.

 

Освен двата приза на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Международните награди за хотелиерство 2018 отличиха и още един хотел от веригата. Grand Hotel Kempinski High Tatras бе награден за Най-добър хотел за сватби. Пълният списък на финалистите за 2018 г. можете да намерите на https://www.facebook.com/internationalhospitalityawards/

 

„За нас е изключителна чест да бъдем наградени за втора поредна година за Най-добър ски хотел от Международните награди за хотелиерство”, коментира генералният мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско Наталия Каширская. „Тази година имаме двоен повод за гордост, тъй като хотелът ни спечели и наградата за „Най-добър курортен хотел”, което е чудесно доказателство за това, че сме идеалният избор не само за зимна ски ваканция, но и по всяко време от годината. Курортът придобива все повече слава на целогодишна дестинация, привличайки все повече гости и през летните месеци, когато културният календар на Банско изобилства от музикални фестивали и интересни събития за всеки вкус“, посочи тя. 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed