23 Май 2022

Вие сте тук

Holland America залага на дълги круизи през 2013

18.11.2011

Един от най-големите круизни оператори „Holland America” се готви за сезон 2013 г. Вече е известно къде ще плават флагманският му кораб «Amsterdam» и популярният «Prinsendam». Всеки от тях ще отплава на «Гранд воаяж», което прави общо четири наситени маршрута с обща трайност 322 круизни дни и посещение на над 120 пристанища в 54 държави в света.

От януари «Amsterdam» ще започне „Голямо околосветско пътешествие“, което ще продължи 115 дни. Есента корабът ще има грандиозно турне по Тихи океан и Далечния изток, което ще продължи 75 дни. 68 дни в морето ще прекара и «Prinsendam», чийто „Гранд круиз“ е към бреговете на Южна Америка и Антарктида. След кратка почивка той ще замине за 64-дневно средиземноморско пътешествие.

«Картата на «Големите пътешествия» през 2013 года е замислена така, че да не бъде изпуснато нито едно място в света, което привлича интереса на пътешествениците, на които се стремим да подарим незабравими преживявания, казва изпълнителният вице-президент за външноикономически връзки на компанията Ричард Мидоуз. Според него предложенията ще изкушат дори пътешествениците, които са обиколили доста дестинации.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed