02 Май 2024

Вие сте тук

Grand Wedding Show – за трети път в Гранд Хотел София

27.01.2012

Снимка: Суат Еман

 

Ще бъдат ли все така пищни сватбите и през 2012 година? Лятото ли остава сезона на сватбите? Има ли интерес към датата 12.12.2012 като последно такова подреждане на числа за това столетие? Отговорите на тези и други въпроси ще станат ясни само след дни, по време на третото изложение Grand Wedding Show, което за трети път ще се състои в Гранд Хотел София на 5 февруари.


Посетителите на изложението ще могат да разгледат сватбени предложения на хотела и да дегустират новите сватбени менюта, съобщиха от Гранд Хотел София.


Хотелът ще представи още нови предложения за сватбени декорации съобразно тенденциите за високосната 2012 година, където акцент е използването на естествено сребро като детайл от украсата.


Нови декорации за сватбени торти ще бъдат показани от екипа сладкари на хотела - пищни многоетажни торти с декорация от цветя, използването на перли и различен рисунък са актуални през тази година.


На изложението ще бъдат представени фирми, предлагащи сватбени услуги – покани, пръстени, сватбени чаши, аксесоари, фотографи, музиканти и други. В 18:00 ще започне ревю на булченски рокли.


Всички бъдещи младоженци, посетили изложението ще получат талон със специална отстъпка, ако изберат Гранд Хотел София за сватбеното си тържество.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed