28 Апр. 2024

Вие сте тук

easyJet подарява любовни серенади за Св. Валентин

30.01.2013

Влюбени двойки ще могат да се поздравяват със серенади в София в

“Дните на любовта“ (4-10 февруари)

 

Нискотарифната авиокомпания easyJet организира безплатни романтични серенади по повод предстоящия празник „Св. Валентин”. В тях могат да се включат всички обичащи любовта и пътуванията, които искат да изненадат по интересен начин своята половинка за 14-ти февруари, съобщиха от превозвача.

 

В обявените от easyJet „Дни на любовта“ (4-10 февруари 2013 г.) всеки може да изненада своята половинка с безплатна серенада. Влюбените български двойки могат да се поздравят с романтичните музикални изпълнения в най-новия търговски център Bulgaria Mall. Участниците ще се включат в томбола за безплатни самолетни билети за двама от easyJet до най-новите дестинации на авиокомпанията от София – Берлин Шьонефелд и Лондон Станстед.

 

Събитието за Св. Валентин продължава традицията на easyJet да организира атрактивни публични събития, които променят духа и атмосферата на градската среда в София, коментират от авиокомпанията. Сред досега провежданите събития са най-масовият бой с яйца на Великден, който се провежда всяка година, испанска сиеста в центъра на града, английско чаено парти, конкурс за любовни пожелания и игри на фен страницата на компанията във Facebook: http://www.facebook.com/easyJetBulgaria.

 

„През 2011 г. организирахме масови серенади на открито на няколко места в столицата, като над 70 влюбени двойки се поздравиха с тях. През миналата година проведохме конкурс за романтични стихотворения, който събра над 180 авторски произведения на 120 българи. Сега очакваме още по-голям интерес към серенадите и ще наградим две двойки с  възможността да полетят на крилете на любовта до новата ни културна и романтична дестинация Берлин, както и до музикалната столица на Европа Лондон“, коментира Петер Фьоц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed