23 Апр. 2024

Вие сте тук

90 млн пътници превози Wizz Air за 11 години

20.05.2015

 

Авиокомпанията празнува 11-та си годишнина с обновена марка и ливрея

 

 

90 млн пътници е превозила от създаването си досега Wizz Air - най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, която тези дни отбеляза 11-та си годишнина. След като е основана през септември 2003, първият полет на Wizz Air излита от Катовице, Полша, на 19 май 2004 с амбициозната цел – създаването на нискотарифен авио-превозвач, действащ извън Централна и Източна Европа, съобщиха от компанията.

 

За 11 години авиопаркът й е нараснал до 59 самолета, с повече от 380 линии в 38 държави, припомнят от Wizz Air.

 

 

WIZZ предприе инициатива да обнови марката си през последните няколко месеца и за годишнината стартира с освежен бранд и ливрея. Някои от инициативите, въведени във връзка с брандирането включват:

 

 

19 май

Запазени места – в цялата мрежа

Нови ценови категории (Basic and Plus) за по-лесен избор на базови ниски цени или ниски цени заедно с най-популярните услуги за комфорт

През 2015

Обновен уебсайт за по-бързи и лесни резервации

Стартиране наWizz Air mobile site

Функция за намиране на най-ниска цена/ Lowest Fare Finder,активирана на сайта

Пакетни предложения за почивки /Wizz Tours package holidaysще са достъпни за повече страни през 2015

Новите доставени самолети A320 иA321 ще са с нова ливрея

Нов интериор в самолетаA321 от ноември

Нови униформи с освежените цветове на марката

 

Според главния изпълнителен директор на авиокомпанията Йозеф Варади през последното десетилетие Wizz Air има значителен успех в революционизирането на цялата индустрия. „Ние  надхвърлихме нашата амбиция да направим въздушния транспорт надежден и достъпен за всеки в Централна и Източна Европа, предоставяйки оперативност в цяла Европа и извън нея“, посочи той. По думите му освежаването на марката е само една от многобройните мерки за непрекъснато подобряване на преживяването на пътниците. „Много сме развълнувани да покажем новата премяна на A320 и на нашия нов A321. Оставаме фокусирани върху развитието на паневропейската си мрежа от маршрути и с нетърпение очакваме да приветстваме на борда нашите завръщащи се и нови клиенти,” подчерта Йозеф Варади.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed