20 Апр. 2024

Вие сте тук

10 % ръст на руснаците в Албена

25.03.2012

10 % увеличение на руските туристи  очакват в курортния комплекс в Албена, който през последната седмица се представи в двете престижни московски изложения Intourmarket и МIТТ, съобщиха от курорта. Тази година курортът, който през миналата година бе посетен от 30 000 руснаци, ще презентира своите възможности за почивка и в два региона. На 26 март делегация от Албена ще представи офертите си в Търговско-промишлената палата в Уфа, а на 27 март – в Търговско-промишлената палата в град Самара.

„В рамките на четири дни, от 21 до 24 март, туристическо изложение MITT се превърна в епицентър на оживени разговори, срещи, обмяна на мнения и предложения. В осем изложбени зали се представиха 3000 компании от 189 страни и региони. Водещи експерти обсъдиха актуални въпроси, свързани с туризма. Изложението бе посетено от близо 80 000 души, а за MITT може да се подчертае, че е доказано място за бизнес комуникация от А до Я за туристическия продукт. Мога да кажа, че веднага след откриването на туристическата борса, както и преди това в изложението Intourmarket, руснаците окупираха българския щанд, за да се запознаят с интересните оферти за лятото в Албена. Спечелихме техните сърца с релаксираща качествена почивка на разумни цени, участия в спортни мероприятия, балнео и СПА-процедури, опознавателни маршрути из България и др. Посетителите на борсата получиха най-новите рекламни материали и сувенири, а интересът към разнообразните предложения на Албена и ранните записвания дават основание за позитивни очаквания за повече руски туристи през предстоящия сезон”, заяви Красимира Стоянова – старши мениджър в отдел „Маркетинг и продажби” в Албена.

В руската столица новостите в курортния комплекс бяха презентирани и от г-жа Маргита Тодорова – директор „Маркетинг и продажби”, и Страхил Попов – мениджър „Маркетинг и продажби”.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed