29 Март 2024

Вие сте тук

"Хотел MICE академия" ще подготвя организатори на събития в хотела

12.10.2016

Обучение на хотелиери, работещи в областта на организиране на събития, организина  AIM Consulting,  клон  на AIM Group International, съобщиха от компанията.  Програмата на иновативния и уникален продукт е разработен  на базата на дългогодишния опит на AIM Group в организирането на конгреси, конфернции и други делови събития.

 

Две големи хотелски вериги вече са заявили обучение на служителите си. Първото ще е с Novotel, част от френската хотелска група Accor. Участниците ще се запознаят с нововъведенията по отношение на изискванията за организиране на събития, цифрови иновации и подход към клиента. Второто е по поръчка на  NH Hotel Group, която ще позволи консолидиране и  интегриране на различните функциите Продажби и Обслужване при организиране на събития на фармацевтичната индустрия.

И в двата случая специално внимание бе отделено на теми, свързани с анализа на актуалните тенденции в пазара на събитийната индустрия и последиците за хотелиерството в краткосрочен и дългосрочен план, както и разглеждане на казуси, фокусирани върху различни видове клиенти и идентифициране на пътища за подобряване.


При обучението на новоназначения персонал в хотелската индустрия често се фокусира вниманието върху оперативни и вътрешни въпроси на управлението и почти никога не се повдига основни въпроси на бизнес успеха,като научните изследвания и профила на клиентите им, цифров
маркетинг, решаване на проблеми и обновената необходимостта за безопасност в индустрията, посочват от AIM Consulting. От компанията са убедени, че  академията ще запълни тази празнина в обучението.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed