18 Апр. 2024

Вие сте тук

Хотел в Хелзинки предлага „работа-мечта“

29.03.2013

След като нашумя австралийската инициатива за „най-добрата работа в света“, от същата идея се възползват и хотелиери.

 

Хотел Finn  във финландската столица обяви свободно място за необичайна позиция. В хотела търсят „професионален гост“ за срок от 35 дни, съобщи Helsinki Abroad, позовавайки се на сайта на хотела. В задълженията му влиза ежедневно да пребивава в хотела, като пренощува във всяка от 35-те му стаи; да публикува ежедневно постове за живота в хотела и за събитията във финландската столица, видени през очите на туриста на английски и финландски език. Всеки ден статиите ще бъдат публикувани в блога на хотела.

 

Според маркетинг-мениджъра на хотела Тио Тик това е истинска работа-мечта. Във Финландия до момента подобно нещо никъде не е предлагано, казва той.

 

Идеята се родила, когато мениджърите се замислили как да привлекат вниманието на посетителите след мащабно обновяване на хотела.  Те сметнали, че интересните публикации биха били печеливш маркетингов ход.  

 

Не липсват желаещи да заемат мястото. До момента са получени над 500 молби, въпреки че хотелът не е уточнил какво ще е възнаграждението.  Срокът за изпращането на заявките изтича на 30 април. Одобреният кандидат ще започне работа в края на май.  

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed