02 Май 2024

Вие сте тук

Хотелите в САЩ привличат гости със специални оферти за деня с магичните единици

11.11.2011

Американският туристически бизнес реагира на магичното съчетание на цифри, като промени цените така, че вместо привичните девятки накрая в цената да е с единици.

"Прекарай 11/11 в нашия хотел и получи 11% намаление", кани клиенти известната в САЩ хотелска верига от демократичния ценови сегмент Red Roof Inns.

Хотел Reefs Southampton на Бермудите по случай магичного съвпадение на цифри предложи почти вълшебното намаление от 11 долара и 11 цента за първата нощувка в стая, в която нощувката струва 410 доларо, ако се направи резервация за четири дни, считайки от 11 ноември. Военните на тази дата получават допълнително намаление заради Деня на ветерана, който се отбелязва в САЩ.

Луксозните хотели също преминаха към "единици", но в друг порядък. Хотел Planters Inn в Чарлстон покани туристи за уикенда с включена в пакета разходка с карета, вечеря с петстепенно меню и бутилка шампанско за скромната сума от 1111,11 долара.

11 двойки сключиха брак в Ню Йорк на Таймс Скуеър точно в 11 сутринта. Двойките са преминали през общонационален конкурс, в който подборът е извършен според изпратената от кандидатите история на тяхната любов. Най-практичните американци, които вярват, че съвпадението на числата, което се случва само веднъж в живота, задължително ще донесе късмет, заминаха за Лас Вегас, за да направят залозите си в точния ден, час и минута.

Дали ще спечелят или не, все още е под въпрос. Със сигурност обаче хотелиерите в Лас Вегас са на печалба този уикенд.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed