05 Дек. 2021

Вие сте тук

Хилтън София с нов Генерален Мениджър

29.11.2012

Щефан Райтер е новият генерален мениджър на Хилтън София, съобщиха от столичния хотел. В края на ноември той ще замести досегашния GM Жак Брюн, който след повече от 7 години работа в Хилтън София ще продължи в друга посока.  Жак Брюн поема ръководството на Хилтън Анкара, забележителен хотел, отворил врати през 1998 г. През времето, което прекара в България, Жак Брюн работи за успешното развитие на Хилтън София и хотелът получи множество награди за качеството на услугите си под негово ръководство.

 

Щефан Райтер (46),  новият генерален мениджър на Хилтън София, има много богат опит в хотелиерството. След завършване на кухненски стажове работи като готвач в различни петзвездни хотели в Швейцария. Придъединява се към Хилтън Цюрих през 1993 г. като асистент фронт офис мениджър след завършване на Училище за мениджмънт по хотелиерство в Швейцария. Етапите, през които преминава кариерата му, включват различни позиции в Хилтън в Абу Даби, Дрезден и Виена, където през последните 5 години е ръководил екипа на Хилтън Виена Данюб.

 

Щефан Райтер владее немски и английски езици. Той няма търпение да поеме новата си позиция в София и да опознае склоновете на Витоша и Рила, тъй като част от неговите основни интереси са насочени към ските, колоезденето и пътуванията. Той ще се премести от Виена в София заедно със съпругата си и двете им деца.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed