11 Апр. 2021

Вие сте тук

Търсенето и развитието на таланти като управленски въпрос

22.01.2013

Ден на кариерата в „Кемпински” 2013: Предложения за работа на място и

перспективи за бързо развитие очакват участниците

 

 

Запознаване с нови култури, работа в международни екипи и поемане на отговорност – така са започнали много кариери в „Кемпински”. Тези, които притежават правилно отношение и мечтаят за професионално развитие, все още имат възможност. За тях участието в предстоящия Ден на Кариерата в „Кемпински” е задължително.

 

На 2 март 2013, в Kempinski Hotel Airport в Мюнхен, всички членове на Управителния съвет на „Кемпински”, генералните мениджъри на хотелите и корпоративните експерти ще провеждат интервюта със заинтересовани кандидати. Тази инициатива цели да даде възможност на таланти, които вече са натрупали опит и искат да се придвижат с едно стъпало нагоре по „кариерната стълбичка”. Тя е подходяща и за хора, които търсят професионално развитие, за студенти или млади професионалисти, постъпили скоро в сферата на хотелиерството. Доброто първо впечатление може да Ви даде възможността за нова работа. Вече може да се регистрирате за Деня на кариерата в „Кемпински”  на www.kempinski-jobs.com.

 

Благодарение на планираното разрастване на „Кемпински” по света, през следващите 3 години луксозната хотелска група ще се нуждае най-малко от 12 000 нови служители, като в това число се включват 1,000 мениджъри и 35 генерални мениджъри. За момента има 700 свободни позиции: 300 в Европа ( повече от половината в Германия), 100 в Близкия Изток и Африка и 300 в Китай. Позициите варират от такива за начинаещи като стажове или мениджърски стажове до средни и старши мениджърски позиции в различни сфери. Предлагат се и позиции за Мениджър Събития, Директор Маркетинг и Продажби, Спа мениджъри, Супервайзер Хотелско домакинство, икономи и други, което означава много и различни възможности за присъединяване или израстване в голямото семейство на „Кемпински”. Само за отдел „Храни и напитки” има повече от 200 свободни позиции, 90 от които са за средно или старше мениджърско ниво.

 

Инициативата “Ден на кариерата” се доказа като успешна за компанията и участниците, които  получават широка гама от възможности и шанс да разговарят лично с мениджърите”, каза Рето Витвер, Президент и Главен Изпълнителен директор на хотелите „Кемпински”, който очаква с нетърпение Деня на кариерата. Витвер е движещата сила в усилията за развитие на таланти и превръщането на тази идея в приоритет за мениджърите. Самият той ще присъства тази година в Мюнхен, за да интервюира кандидати и да се срещне с бъдещите потенциални мениджъри на „Кемпински”. Ето и неговото изискване за работа в луксозен хотел: „Единствените необходими качества, които трябва да притежавате, за да работите в хотелската индустрия, са страст и ентусиазъм. Всичко останало може да бъде научено.”

 

Досега над 2500 души, служители на „Кемпински” и външни участници, са се включили в Дните на кариерата, провеждани в Мюнхен, Китай и Близкия Изток. И резултатите са успешни: повече от 50% от външните кандидати, взели участие в Деня на кариерата в Мюнхен през 2012 г., са получили предложения и са започнали работа в най-старата европейска група хотели. 90% от вътрешните кандидати са получили оферти за по-висока позиция.

 

За да увеличат шансовете си за успех, кандидатите трябва да са добре подготвени предварително. Те трябва да носят няколко копия на автобиографията си, както и да знаят основна информация за „Кемпински” - в кои страни има хотели, къде се планира отваряне на нови, къде и какви са вакантните работни места. Тази информация може да бъде намерена на www. kempinski.com. Кандидатите трябва да имат ясно определени цели и желания, а гъвкавостта ще бъде от голямо значение, тъй като тази година се очакват повече от 1000 души. Всички генерални мениджъри ще присъстват в Мюнхен и ще провеждат лично интервюта. Препоръчително е, ако някъде има опашка от чакащи, участниците да се насочат към друг хотелски щанд. Между 14:00 ч. и 18:00ч ., представители от централния офис в Женева ще направят презентации, за да хвърлят повече светлина върху възможностите за професионално развитие в хотелската индустрия.

 

Тези, които не могат да присъстват в Мюнхен, още сега могат да отбележат в календара си Деня на кариерата в Китай, който ще се проведе на 23 март 2013 в Пекин.

 

Ден на кариерта 2013

Кога:     Събота, 2 март 2013

Къде:     Kempinski Hotel Airport Munich
Terminalstr. / Mitte 20
85356 Мюнхен

Регистрация на: www.kempinski-jobs.com

Впечатления от Keмпински ден на кариерата 2012 можете да намерите в Youtube.com

За веригата „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., веригата „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от ексклузивността и индивидуалността на отделните хотели във веригата. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 75 пет-звездни хотела в 32 страни и продължава да  добавя нови в Европа, Близкия Изток и Азия. Всеки нов хотел отразява силата и успеха на бранда, без да губи от своята собствена богата индивидуалност. Портфолиото на веригата включва исторически сгради, градски лайфстайл хотели, невероятни курорти и престижни резиденции, като всеки нов член въплъщава качеството, което гостите очакват от „Кемпински”, съчетано с културните традиции на съответния регион. „Кемпински” е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели.

www.kempinski.com/presswww.globalhotelalliance.com

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed