27 Апр. 2024

Вие сте тук

Туристически семинар предстои в Русе

17.04.2013

Туристически семинар  организира в Русе на 24 април Туризъм-мрежата към Бизнес центъра за подпомагане на малки и средни предприятия  органв града. Събитието ще представи на участниците възможност да се запознаят с Европейската стратегия за Дунавския регион и с нови туристически проекти. 

 

В програмата на семинара са включени презентации за ефективно промотиране на туристически дестинации и продукти сред чуждестранните туристи чрез новия онлайн туристически портал Danube.travel и създаване на бизнес партньорства чрез специализирана „Туризъм мрежа“.

 

Семинарът се провежда в рамките на проекта „Онлайн пътеводител за екотуризъм” (Online ecotourism guide), в който водещ партньор е Бизнес центърът за подпомагане на МСП. Останалите партньори са Агенцията за развитие на човешките ресурси (АРЧР) в Русе, община Елена и Асоциацията за екотуризъм в Румъния (AER). Чрез създаването на онлайн екотуристически пътеводител и самообучението на целевата група „Къщи за гости“ в Елена проектът ще засили информираността за защитата на околната среда и проблемите на биоразнообразието, създаването на повече конкурентоспособни и устойчиви туристически продукти.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed