20 Апр. 2024

Вие сте тук

Тандем oт The Cocktail Bar ще представя България на световния финал на Absolut

15.03.2016

Отборът на The Cocktail Bar – Александър и Никос,  ще представя България на световния финал на конкурса в Швеция. Двамата спечелиха българския етап от Absolut Invite – един от най- престижните и известни бармански конкурси в света. В рамките на два дни общо 10 двойки бармани демонстрираха свои авторски Absolut коктейли.

 

Никос е с над 7 години опит в сферата, въпреки че е едва на 26. Той е един от основателите на The Cocktail Bar в София. Александър е работил в над 20 бара в цялата страна и има над 10 години опит в тази област. От 5 години има собствена компания за кетъринг, предлагаща напитки. Двамата впечатлиха гостите в басейна с коктейла Sofia Mule (водка, фреш от лайм, домашен сироп от джинджифил и домашно приготвена розова лимонада).

 

По-късно на специално парти гостите опитаха нови интерпретации на класически напитки, вдъхновени от темата The Pool Party - „Sex on the beach“,  “Blue Lagun” и  „Melon Ballzzz“.

 

Над 1500 души се събраха в басейна на хотел Родина за третото събитие от поредицата Reinvent – “The Pool Party”. Гостите видяха на живо третатаReinvent инсталация, на тема “Everything Lives”, дело на концептуалния артист Златимир Араклиев. Той

представи мащабна инсталация, пречупена през призмата на виртуалната реалност с помощта на 3D очила, създадени сCoolpadBulgaria. Инсталацията представляваше микс между "добавена" и "смесена реалност", провокация към участниците да преоткрият възприятията си за комуникация и усещане за света.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed