19 Апр. 2024

Вие сте тук

Създаден е калкулатор за измерване на ефективността на инсентив програмите

24.10.2011


Безплатен онлайн инструмент, който позволява да се оцени ефективността на инсентив-туровете, е разработен от Фонда за проучване на поощрителните пътешествия (The Incentive Research Foundation, IRF) Калкулаторът Master Measurement Calculator Tool наскоро бе промониран в рамките на симпозиум на IRF.

„В момента се наблюдава активно възстановяване на сектора на мотивационните пътувания и други поощрителни програми. Все повече ръководители на компаниите разбират, че правилното стимулиране повишава ефективността на работата, и престават да икономисват от тях. Затова сме щастливи, че можем да предоставим на потребителите лесен за използване интерактивен инструмент който измерва влиянието на инсентив пътуванията върху производителността на труда“, посочи президентът на IRF Мелиса ван Дайк, цитирана от meetingsreview.com.

Този инструмент ще помогне на координаторите на пътувания да оцени по-задълбочено ефективността на възвращаемостта от поощрителните пътешествия, да обмисли всички финансови аспекти и да прогнозира евентуални неблагоприятни последици. Те могат да предоставят тези данни на мениджмънта на компанията, който иска да знае как повишаването на приходите е свързано с мотивацията на служителите.

За да се използва калкулаторът, се въвежда цената на инсентив-тура, както и информацията за очаквания резултат. След това потребителите ще получат на електронната си поща отчет, в който ще бъде направена пълната прогноза за сумата на разходите, съотношението между разходите и приходите, както и ROI. Очакванията са калкулаторът да бъде полезен за компании, работещи във всички сфери на икономиката. Всеки може да провери, как работи, на http://www.myvirtualpartner.net/irf/

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed