28 Апр. 2024

Вие сте тук

Стартира приемът на документи за летен стаж в „Белла България” за 2015 г.

13.03.2015

 

Десетки студенти избраха „Дни на кариерата” в НДК, за да заявят своето желание

 

Десетки студенти от различни специалности избраха изложението „Национални дни на кариерата“, организирано от Job Tiger в столицата (НДК, 10-11.03.2015), за да бъдат сред първите, подали документите си за летен стаж в хранителния холдинг „Белла България“. Студентите са единодушни, че стажът в „Белла България“ е отличен старт за кариера в сферата на хранителната индустрия в страната.

 

Приемът на документи е отворен до края на май 2015 г. Кандидатури ще се приемат и по време на изложението в Пловдив на 30 март, както и на имейл jobs@bella.bg. Изискванията са студентите да са минимум трети курс на обучение в специалност в сферите на финанси, продажби, маркетинг, човешки ресурси, информационни технологии, експорт, комуникации.Стажовете са платени с продължителност от 2 до 3 месеца. Стартът им е от 15 юни.

 

„Успешният кандидат трябва да е силно мотивиран да се развива в динамична среда с високи професионални стандарти. Инициативността и отговорността са ключови за развитието на младите таланти и компанията търси да присъедини към екипа си именно хора с такива качества”, споделят експертите от „Подбор” в „Белла България”. По думите им сред най-големите ползи за младите специалисти е възможността за придобиване на опит в реална бизнес среда под  менторството на висококвалифицирани експерти с дългогодишен международен опит.

 

Успешно преминалите стажа студенти получават сертификат и ще бъдат включени в базата данни с потенциални кандидати за работа в компанията, а най-успешните от тях – предложение за работа в зависимост от вакантните позиции.

 

„Белла България” предлага и целогодишни стажантски програми. Всички подробности за възможностите за кариерно развитие в „Белла България“ студентите могат да научат от сайта на компанията в секцията „Кариери” http://www.bella.bg/bg/careers/ и на фейсбук страницата на „Белла Академия“ - https://www.facebook.com/AcademyBella.

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed