02 Май 2024

Вие сте тук

Седем български производители участват в ALIMENTARIA в Барселона

26.03.2012

Седем български предприятия участват в започващото днес Международно изложение за храни и напитки ALIMENTARIA 2012, в Барселона, Испания, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която е организатор на българското участие. Изложението ще се проведе от 26 до 29 март 2012 г. в изложбения център Fira Barcelona.

На българския национален щанд, който е с площ 80 кв.м. своята продукция ще представят общо седем предприятия. Те ще представят захарни изделия, лютеница, конфитюри, гъби и мед, вина и ракии, растителни и животински масла, рибни консерви и др. продукти

 
Alimentaria е едно от най-важните търговски изложения за храни и напитки не само в Европа, но и в света. Този факт се признава от най-големите международни оператори в производството на храни и напитки, дистрибуция и търговия. И през 2012 г. Alimentaria отново ще се превърне в международен център за бизнес за всички професионалисти от хранителната и питейна индустрия. Очакват се над 4 000 изложители от 75 страни, разположени на около 94 622 кв.м изложбена площ. По предварителни прогнози на организаторите, проявата ще бъде посетена от около 140 000 души.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed