29 Март 2024

Вие сте тук

Резултатите от конкурса "Баня на годината" ще бъдат обявени на 29 март

22.03.2012

Събитието ще се проведе под мотото „Еволюция на банята, вдъхновена от реалния живот”

 

 Осмото издание на ежегодния конкурс Ideal Standard Баня на годината 2011 ще завърши със събитие по представяне на номинираните проекти пред професионалното жури, обявяване и награждаване на победителите на 29 март 2012г. в София, съобщиха организаторите. Събитието ще се проведе под мотото „Еволюция на банята, вдъхновена от реалния живот” и ще събере под един покрив професионалисти дизайнери и архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, медии, представители и партньори на „Идеал Стандарт – Видима” АД.


По време на финалното събитие авторите на десетте номинирани проекта ще ги представят и защитят пред професионалното жури под председателството на арх. Иван Александров и в състав от интериорни дизайнери: арх. Албена Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Никки Канделеро и Владислав Василев. „Идеал Стандарт – Видима” АД е представена в журито от Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби и Лазар Лазаров - бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.


Номинираните проекти се състезават в две конкурсни категории - Experience (баня с размер до 12 кв.м. ) и Solutions (баня с размер до 6 кв.м.). Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на 2011” и ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници също ще получат награди.


Традиционно ще бъде присъден и приза Ideal Standard Баня на публиката 2011, който е определен от гласуването на онлайн потребителите. На сайта на конкурса www.banianagodinata.com са публикувани снимки на 10-те номинирани проекта, от които чрез отворено гласуване публиката определи своите фаворити.

 

Победителите и носители на приза Ideal Standard Баня на годината 2011 ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в London – най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания. Спечелилият наградата на публиката ще получи уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България. До 9 април 2012 г. ще бъдат обявени и резултатите от жребия, който ще определи 20 печеливши от участвалите в онлайн гласуването за Ideal Standard Баня на публиката 2011, които ще получат награди от Ideal Standard.

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed