26 Апр. 2024

Вие сте тук

Пътниците искат бизнес класа в лоукостерите

14.11.2013

 

Европейските бюджетни авиокомпани и по-специално Ryanair и Easyjet да въведат бизнес класа за обслужване на пътниците. Това искат  травел мениджъри, участвали в анкета, проведена в началото на ноември по време на World Travel Market (WTM) в Лондон.

 

 

Близкоизточните flydubai и Jazeera Airways вече предлагат на клиентите си по-висока класа и водещите експерти в организирането на деловите пътувания са убедени, че концепцията е подходяща и за нискотарифните превозвачи в други региони.

 

 

Мнението се спозеля от 87% от участниците  на WTM, според които най-успешно  моделът на близкоизточните лоукост компании може да се приложи в Европа (42%), Азия (40%), Северна Америка (35%) и Великобритания и Ирландия (29%).

 

 

Бизнес класата в нискобюджетните авиокомпании трябва да включва по-удобни и широки седалки, повече лично пространство и хранене.

 

Пътниците проявяват интерес и към въвеждането на премиум класа за обслужване в тези авиокомпании. Според Euromonitor International 60% от пътниците биха си доплатили за пътуване в бизнес класа, като са готови да извадят допълнително от джоба си £350, съобщи buyingbusinesstravel.com


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed