28 Март 2024

Вие сте тук

Първи ивент за 2016 г. в Албена

14.02.2016

Сезонът на конгресните събития във ваканционно селище Албена и тази година се открива доста по-рано от официалното начало на туристическия летен сезон.  На 12 и 13 февруари 2016 г. бе първото фирменото мероприятие, организирано от „Агро Свят Добрич 98“ ООД.

 

Фирмата е отличена със специална награда за дългогодишно присъствие като изложител и за успешна търговска дейност на изложението „Борса за семена и посадъчен материал” от „Добрички Панаир“ АД. С близо 20-годишния си опит в сферата на продажбите на семена, торове и препарати за растителна защита, компанията се налага като коректен и лоялен партньор.

 

„Агро Свят Добрич 98“ ООД избра да проведе ежегодната си среща със своите бизнес партньори в 5-звездния луксозен Фламинго ГРАНД Хотел във ваканционно селище Албена за четвърта поредна година.Програмата на мероприятието включва работна среща с презентации в модерно оборудваната зала Flamingo GRAND Hall, kaто специален гост е проф. д.н. Димитър Греков.За грандиозния завършек на срещата бе организирана и официална гала вечеря, отново във Фламинго ГРАНД Хотел 5*, с участието на оркестър „Канарите“ и специален „таен“ гост, които ще се погрижат за доброто и празнично настроение на гостите.

 

Цялостната организация по първото за сезона конгресно събитие се провежда с професионалното съдействие на отдел „Конгресен център“ към един от водещите туроператори в страната „Албена Тур“ ЕАД. С тяхна помощ във ваканционно селище Албена до края на годината ще се състоят наши и международни симпозиуми, фестивали и конференции на редица медицински, банкови, аграрни, телекомуникационни, образователни и младежки организации.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed