14 Май 2024

Вие сте тук

Продължава надпреварата в националния конкурс „Общините за развитието на туризма”

13.06.2012

Община Пловдив се включи в Националния преглед-конкурс „Общините за развитието на туризма”, организиран от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма съвместно с Национална медийна група „Парадигма”. Участието се подготвя от Общинско предприятие „Туризъм” и е продължение на успешното представяне на Община Пловдив на МТИ „Културен туризъм” 2012.


Участието на Пловдив стартира с интервюто, което кметът на града инж. Иван Тотев даде за бр. 17 на специализираното издание „Еврорегион”, посветен на културния туризъм. Общинско предприятие „Туризъм“ получи отлична оценка за високо професионално представяне в първия модул от конкурса.


Вторият модул в състезанието – „Най-добро сътрудничество на общината и частен партньор с принос за туризма“, е разделен на няколко категории, като номинациите се правят от общинската администрация по одобрен от комисията-жури критерий за всяка от категориите. В него вече участват дружествата, а не общините. С излъчените номинации общините показват, че имат разгърната база и инфраструктура за туризъм. Класираните в челната шестица фирми ще бъдат отличени с призове от Националния конкурс „Общините за развитието на туризма”.

 

Пълният списък, с номинираните от Община Пловдив организации можете да видите на сайта на Общинско предприятие „Туризъм” – www.plovdiv-tour.info .

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed