28 Март 2024

Вие сте тук

Предстои ден на отворените врати в Кемпински хотел Зографски София

20.09.2012

Хотелът посреща семейства и приятели, за да им покаже работната среда и да ги накара

да почувстват духа на гостоприемството

 

В неделя,  23 септември 2012 г., "Кемпински хотел Зографски" София ще организира Ден на отворените врати за семействата и приятелите на своити служители, съобщиха от хотела. Идеята на събитието е да покаже работната среда и услугите, предоставяни на гостите от първата стъпка в хотела до неговото напускане, както и да даде възможност на семействата да се запознаят помежду си и да създаде още по-силно усещане за принадлежност към голямото семейство на „Кемпински”.  

 

Денят на отворените врати ще включва няколко маршрута в хотела, които да разкрият материалната база, обслужваща гостите, както и интересните места „зад кулисите” – единствената по рода си Японска градина на Балканския полуостров, най-голямата бална зала в столицата, невероятната гледка към София от най-високото място, собствения електрогенератор и воден резервоар, които могат да поддържат нормалната работа при критични ситуации и др. Екипът на хотела е подготвил презентация, показваща развитието на Кемпински хотел Зографски от откриването му през 1979 г. досега. Специален детски кът ще посреща най-малките гости и ще ги забавлява, докато родителите им научават повече за хотелския свят. Домакините обещават на гостите си интересни изненади, които ще направят деня още по-забавен и ще оставят много спомени и теми за разговор.

 

 „Денят на отворените врати е чудесна възможност за нашите семейства и приятели да опознаят средата, в която работим, да разберат разнообразието и предизвикателствата на живота в хотела и да усетят нещо, което не може да се прочете в книгите или да се види по телевизията: духа на гостоприемството. По този начин ние искаме да поставим началото на една хубава традиция за всички наши близки, които ще могат да разберат по-добре нашата работа и задължения и може би, вдъхновени от тази инициатива, един ден ще се присъединят към нас в сферата на хотелиерството”, убеден е Герд Руге, генерален мениджър на "Кемпински хотел Зографски".

 

Със своето  местоположение и инфраструктура на площ от 30 000 кв.м., "Кемпински хотел Зографски" София е сред най-предпочитаните хотели в столицата. Хотелът разполага с 442 стаи, най-голямата хотелска конферентна база в страната, единствената по рода си Японска градина на Балканския полуостров, 6 ресторанта, 2 бара, условия за активен отдих, търговска част.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed