14 Май 2024

Вие сте тук

Посланици инспектираха Слънчев бряг преди началото на сезона

13.05.2012

Представители на посолствата на Великобритания, Белгия, Холандия и Финландия се срещнаха днес с  ръководството на "Слънчев бряг"АД , съобщиха от курорта.  Делегацията е водена от британския посланик Джонатан Алън, кото е бил на двудневна опознавателна визита в "Слънчев бряг", за да  се запознае със стъпките, предприети за началото на сезона, и евентуалните проблеми, с които могат да се сблъскат европейските туристи. Великобритания е на челно място по численост на туристите по Черноморието.

 

От комплекса ще се фокусират върху  сигурността на туристите, допълват от курорта. По инициатива на МВР от този сезон има и промяна в наредбата за осигуряване на обществен ред в община Несебър - собственици на огнестрелни и хладни оръжия няма да имат никаква възможност да влизат с тях в заведения.

По идея на посланик Алън, след края на Лято-2012, през ноември, ще бъде организирана партньорска конференция за обмяна на добри практики. На нея институциите, отговорни за туризма у нас, и посолствата на държавите, които изпращат най-много почиващи в "Слънчев бряг", ще могат да обсъдят изминалия сезон и заедно да потърсят оптималните решения на евентуалните проблеми.
 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed