06 Май 2024

Вие сте тук

Обявен е конкурс за концепция за развитието на туризма в Родопите

21.06.2012

Асоциацията на Родопски общини /АРО/ и Сдружението "Знам и мога" обявиха конкурс за разработване на концепция за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион, съобщиха от АРО.

 

Конкурсът е в рамките на проекта "Дизайнерско мислене в сферата на туризма", а в него могат да участват мениджъри и друг управленски персонал на малки и средни хотели от общините - членове на АРО. Най-добрите концепции, представени в конкурса, ще бъдат използвани при разработването на стратегия за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион, която ще се създава в рамките на проекта.

 

Авторите, класирани на първите три места, ще бъдат изпратени на обучение в Испания. Проектът "Дизайнерско мислене в сферата на туризма" е насочен към управленския персонал на малки и средни хотели в Родопите, които в по-голямата си част са семеен бизнес и са важен източник на доходи за местното население, коментира Златка Николова - изпълнителен директор на АРО.

Крайният срок за изпращане на конкурсните концепции е 30 юни. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативната програма "Развитие на човешките ресурси".

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed