02 Май 2024

Вие сте тук

Нови сватбени тенденции представени на Grand Wedding Show

06.02.2012

 

Сватбени декорации, съобразени с тенденциите за високосната 2012 г., бяха представени на третото издание на сватбеното изложение „Grand Wedding Show”, организирано от Гранд Хотел София в неделя. Акцент в представените от хотела предложения за година е използването на сребро като детйал от украсата. Наред с познатите краски в лилаво, розово, бяло, пролетно зелено и бордо, хотелът представи и нова декорация, в която бяха съчетани традиционни фолклорни елементи.

 

Екипът от сладкари на Гранд Хотел София показа нови декорации за сватбени торти – многоетажни торти с украса от цветя, използването на перли и различен рисунък са актуални през тази година. Всички посетители имаха възможност да се насладят на вкусовите качества на тортите и да обсъдят предложенията със сладкарите на хотела.

 

Гостите на изложението се запознаха с новите сватбени пакети, които хотелът предлага. Различното в сравнение с традиционните сватбени менюта е, че в Гранд Хотел София се прилага нова технология на приготвяне на храната - вакумно готвене при ниски температури, като по този начин се запазват качествата на продуктите до молекулярно ниво. Дегустираното меню „Коралова сватба” включва гръцка салата, топло предястие от печен патладжан и печен домат с доматено рагу, основно ястие от печено млечно свинско, сервирано с картофен гретен и свежи салати, плато селекция вносни сирена с ядки и грозде и сватбена торта с оригинална украса за десерт. Гостите бяха впечатлени от вкусовите качества на храната и естетическото представяне на ястията. „Кораловата сватба” отбелязва 35-годишнината от венчавката. Всички сватбени пакети, които Гранд Хотел София предлага носят имената на годишнини от сватбата.

 

Тенденциите показват, че сватбите са все така пищни, а все повече млади хора се решават да встъпят в брак, въпреки неблагоприятните икономически условия, казаха от хотела. Вероятно точно сигурността на брака помага на хората да преодолеят несигурността и изненадите, с които се сблъскват в ежедневието. В различните години има различни предпочитания към цветовата гама на украсата. През миналата година например предпочитанията са били към декорацията в лилаво, докато година по-рано хит е била украсата в бордо. Традиционният бял цвят, както и нежно розовото, също имат своите привърженици.

 

В рамките на изложението беше предложен богат избор на цветни аранжировки, фото и видео услуги, булчински рокли, свещи и летящи фенери, грим и прически и всичко необходимо за сватбения ден.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed