27 Апр. 2024

Вие сте тук

Немски туроператори ще предлагат голф и СПА в България

26.08.2011

Голф за туристи от Германия ще предложи Jan Reisen, съобщи представителят на ITS в България Калин Сутев, цитиран от вестник "Класа". Jan Reisen, ще предложи на клиентите си море и голф в комплексите по Северното Черноморие, каза още той. По думите на туроператора през следващата година ще се съсредоточат не само върху масовите продукти, но и върху  други, свързани със СПА, балнеология, голф.

ITS ще се концентрира върху основните си партньори ипо-големите бази там, където имаме по-големи контингенти от туристи, съобщи за „Класа“ Калин Сутев, представител на немския туроператор.

Големите туроператори, които водят масовия турист в България, са на мнение, че лято 2011 г. е много успешно, затова планират запазване или дори увеличаване на контингентите легла в хотелите и места в самолетите за следващия летен сезон, пише „Класа“. Освен това те забелязват ръст на цените за 2012 г., които договарят в хотелите в България. Едната от причините е свързана с по-добрия летен сезон. От „Томас Кук“ обявиха, че ще запазят същия брой легла за следващата година, тъй като това лято е било достатъчно успешно. Ще се радваме, ако запазим същите нива, посочи пред вестника“ Деница Колева, представител на английския туроператор „Томас Кук“ и немския „Некерман“ за България.


Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed