20 Апр. 2024

Вие сте тук

Настройте се за лято с Кемпински

29.05.2014

 

Летните промоции предлагат възможности за всеки вкус – от морето до небето

 

За някои хора лятото може да означава сърф и пясък, но това е и идеалното време да се насладите на чист планински въздух или да почувствате ритъма на  оживения град в прекрасен слънчев ден.

 

Новата промоция на Кемпински „Настройте се за лято" (Tune in to Summer) предлага настаняване по целия свят с до 30% отстъпка от цените, както и възможност да планирате лятната ваканция според определени туристически предпочитания.

 

Резервацията може да бъде направена за периода 1 юни – 15 септември 2014 г. на www.kempinski.com

 

След успешния старт през 2013 г., на технологията TripTuner®, лесна програма за намиране на желаната почивка под формата на игра, Кемпински отново залага на тази възможност. Използвайки подобни на стерео настройки, гостите могат да посочат своите предпочитания, докато намерят най-подходящото място за своята ваканция. "Радваме се, че отново работим с Кемпински за създаването на персонализиран, визуално обогатен подход за избиране на тяхната лятна ваканция," казва Тед Евърс, основател и главен изпълнителен директор  на TripTuner. "Кемпински дава възможност за решение и контрол на самия турист. За разлика от традиционните промоции, “Tune in to Summer” ще привлече както лоялни клиенти, така и нови гости, за да открият в хотелите на веригата най-добрите оферти, отговарящи на желанията им."

 

С над 74 хотела  по света и предстоящи нови откривания през тази година, Кемпински предоставя редица вълнуващи предложения, сред които луксозно къмпинг настаняване в Оларе Мара, динамична ваканция в Шанхай или бляскава почивка в Берлин, сутрешна медитация в Бодрум или релаксираща седмица в Порторож.

 

В рамките на “Tune in to Summer” хотелите в България също предлагат специални оферти за лятото.

 

Кемпински хотел Зографски кани гостите си да се докоснат до уникалната атмосфера на София, втората най-стара европейска столица. Съчетанието от вълнуващи забавления в сърцето на модерен град с вековна история и  интересни традиции я правят истински атрактивна дестинация, която може да бъде (пре)открита със специалното предложение с 10% отстъпка.

 

За желаещите да избягат от забързаното ежедневие и шума на града, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага почивка сред прохладата на планината. На 30 май, след планиран едномесечен освежаващ ремонт, хотелът отново отваря врати за летния сезон, за да посрещне гостите си с обновен интериор и още много новости. Гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена могат да се възползват от специалната лятна оферта, която дава до 30% отстъпка и включва допълнителни привилеги като безплатно ползване на Wi-Fi, Детски клуб, тенис на маса, билярд, паркинг, 15% остъпка на Лоби Бар и вечеря в деня на пристигане. 

 

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed