29 Март 2024

Вие сте тук

Над 200 изложители от 20 държави ще участват на СИХРЕ и Светът на мебелите

24.10.2011

Нови решения за по-висока технологичност на всеки обект в туристическата и търговската сфера ще бъдат представени по време на специализираното изложение СИХРЕ (за иновативни дизайнерски и технологични решения в сферата на хотелското, ресторантското и кетъринг оборудването), което започва на 26 октомври в Интер Експо Център, съобщиха организаторите от Булгарреклама и Национална Aсоциация ХОРЕКА.

В богатия продуктов каталог са професионални кухненски печки, фурни на газ с оригинални конструкции и максимално удобство за потребителя, иновативни парни конвектомати за хлебарството и сладкарството, хладилна техника, линии за самообслужване, водоспестяващи аератори за батерии и душове, инфрачервени уреди за отопление, хотелски консумативи и аксесоари, технологии за управление на туристически обекти и неонова реклама, грижеща се за техния имидж.

Ученици от Софийската професионална гимназия по туризъм по повод нейния 60-годишен юбилей ще представят своя вестник и умения при приготвяне на коктейлни асортименти, хапки и декантиране на вино.

На 27 октомври (11 часа) ще се проведе среща-дискусия на тема: ''Качеството на туристическото обслужване, професионалното оборудване и подготовката на кадри. Проблеми и решения''. Инициативата се организира от Национална Асоциация ХОРЕКА, Българска агенция по безопасност на храните, Българска туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, с подкрепата на Агенция Булгарреклама.

Над 200 фирми изложители и подизложители от повече от 20 държави ще подредят свои експонати в зали 2, 3 и 4.

 

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed