26 Апр. 2024

Вие сте тук

Министър Ангелкова направи изненадваща инспекция на Слънчев бряг

04.06.2016

Министърът на туризма Николина Ангелкова направи обиколка из алеите на Слънчев бряг, придружена от представители на туристическия бранш в курорта, съобщи пресцентърът на министерството. Изненадващата инспекция е броени дни, след като Управителният съвет на Съюза на собствениците и представители на министерството и общината взеха решение да се направи анализ на инфраструктурата, да се уточни броят на незаконните обекти и да се набележат конкретни мерки за подобряване имиджа на курорта.

 

Туристическият бизнес е частен и от вашата инициативност очаквам да произтекат конкретните предложения за положителна промяна в състоянието на алеите и визията на курорта, обърна се министърът на туризма към придружаващите я хотелиери, концесионери и собственици на обекти. Тя подчерта, че е недопустимо неугледни павилиони, сергии и каравани да продължат да загрозяват най-големия ни черноморски курорт и да затрудняват свободното придвижване на туристите по крайбрежната алея.

 

Министър Ангелкова допълни, че през целия летен сезон ще продължат проверките по плажовете и курортите за стриктното спазване на концесионните и наемните договори.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed