20 Апр. 2024

Вие сте тук

Лицето на Absolut Elyx Йонас Талин пристига в София

07.10.2015

Като лице на супер премиум бранда Elyx и вицепрезидент на Absolut  Талинотговаря за иновациите на бранда в целия свят

 

Йонас Талин - изпълнителен директор на Absolut Elyx и вицепрезидент на Absolut за целия свя пристига в България на 13 октомври. Това съобщиха от  Перно Рикар България – компанията, по чиято покана ще се състои тази първа визита на Талин у нас. Той работи в Ню Йорк и отговаря за глобалния бранд мениджмънт, маркетинг и иновации на Absolut Vodka, Malibu и Kahlua. Талин е и лицето на супер премиум бранда Elyx, човека с най-много заслуги за развитието му през последните години, сред които са единиствените по рода си бранд домове - The Elyx House в Манхатън и Лос Анджелис. Именията с площ 5000-квадратни метра са едновременно частни резиденции на Талин и  място, където е представена квинтесенцията на марката.

 

Един от последните и най-значими проекти на Талин e наскоро започнатото в САЩ петгодишно партньорство между Absolut Elyx и световната организация „Вода за хората“ (Water for People).  Целта е да се осигури достъп до вода на минимум 100,000 души за следващите пет години.  За да изпълни тази цел, Absolut Elyx осигурява 140 литра чиста вода за всяка продадена бутилка Absolut Elyx, които покриват ежедневните нужди на хора с ограничен достъп до питейна вода за една седмица. Супер премиум водката на Absolut Elyx е направена от 50% пречистена вода – най-ценната напитка за милиони хора по света. Напитката се прави от пшеница, която е ръчно обработена по технология от 1920 година.

 

Йонас Талин е енигматична личност и център на медийно внимание по света заради всестранните си интереси. Може да бъде видян сред VIP гостите на Monaco Grand Prix заради любовта си към автомобилите, но също и на международни фестивали като филмовия в Кан, Грамитата в Лос Андежелис и Art Basel Miami. Той е страстен пътешественик, посетил над 80 града по света за последните две десетилетия и е редовен гост на едни от най-големите клубове по света като Pacha и Blue Marlin в Ибиса и легендарния театрален клуб The Box в Лондон. Новоотвореният клуб в Лос Анджелис – Blind Dragon пък създава специално за него Elyx караоке стая. Дързък авантюрист и изследовател, Талин е изкатерил Mont Blanc - най-високия връх в Алпите. Редовно участва в маратона в Ню Йорк и е бил полупрофесионален тенис играч, преди да се захване с бизнес.

 

Absolut Elyx e супер премиум ръчно дестилирана водка, която се произвежда само от зимната пшеница, растяща на едно единствено място в света, - имението Робелоф в Швеция. Специалният сорт пшеница, растящ там има точния баланс между вода и нишесте, необходим за създаването на перфектната напитка. Absolut Elyx се дестилира в медни съдове, произведени през 1921, благодарение на които се постига неповторимия, копринен и богат. Всеки детайл в производството и ръчното дестилиране на Elyx е свързан с прецизен контрол на температурата и точната скорост на отделяне на течността. Аbsolut Elyx е една от малкото марки в този сегмент, която държи на интегритет и стил, резултат от вековен опит, предаван през поколенията на шведските създатели на водка. В България Аbsolut Elyx се предлага от две години и може да бъде открита в специализираните магазини за алкохол и по-добрите барове и нощни клубове.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed