27 Апр. 2024

Вие сте тук

Куклен театър гостува на Гранд Хотел София

21.02.2013

Гостите на Гранд Хотел София ще бъдат сред първите зрители на няколко премиерни спектакъла на "Театър А".  Хотелът предлага за най-малките си посетители неделен брънч с куклен театър. Идеята е неделният ден да се превърне в семеен празник с богато меню за родителите и  забавление за децата.

 

Менюто, подготвено от главния готвач и президент на Евро-Ток България Жоро Иванов, съчетава най-доброто от кулинарната традиция на хотела, с актуални за сезона теми и специален бюфет. За децата до 12-годишна възраст има 50% отстъпка, а за тези до 6 години брънчът е безплатен.

 

Може да се закупи билет и само за куклен театър, като на място в залата се предлагат напитки, сандвичи и сладкиши.
 

Представленията са подходящи за деца между 3 и 10-годишна възраст. Репертоарът е разнообразен и включва различни спектакли всяка неделя. След всяко представление срещу допълнително заплащане децата могат да си изработят кукла от хартия и други интересни неща от света на приложните изкуства с помощта на художниците от Арт Ленд

 

Инициативата е своеобразно продължение на отдавнашното начинение на Гранд Хотел София, който още през 2006 г. възкреси кафе-театъра в столицата. Тогава кафе-театърът бе акцент в културната програма на хотела като подкрепа на българското изкуство и култура.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed