02 Май 2024

Вие сте тук

Кемпински хотел Зографски с награда на World Luxury Hotel Awards

18.11.2013

Кемпински хотел Зографски беше избран за Луксозен бизнес хотел на България за 2013 от World Luxury Hotel Awards, организация, отличаваща най-добрите хотели за предлаганите от тях условия и високо качество на обслужване, съобщиха от хотела.

 

Церемонията се състоя в Indigo Pearl Resort в Пукет, Тайланд на 1 ноември 2013 г., а в надпреварата се включиха над 1000 хотела от 87 страни.

 

Създадени през 2006 г, наградите World Luxury Hotel Awards се смятат за едно от най-значимите признания на световната индустрия за луксозни хотели. Изборът на победители в съответните категории се осъществява от международни туроператори, туристически агенции и гости, които всяка година получават възможност да дадат своя глас, което прави процеса справедлив и безпристрастен. Освен признание, наградите имат за цел да мотивират стремежа за бъдещи постижения в сферата на гостоприемството чрез обучение и развитие на персонала. На свой ред, гостите се чувстват спокойни и уверени, когато избират хотели, отличени за изключителни постижения.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed