04 Май 2024

Вие сте тук

Кемпински Гранд Арена подкрепи две световни каузи

26.03.2013

Романтична вечеря на свещи край камината прекараха в събота част от гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Други се забавляваха пак на свещи на осветения с множество малки свещички Лоби бар под звуците на живата музика на дует „Елан Дуо“.

 

Причината за тази необичайна вечер съвсем не е срив в енергоснабдяването, а  „Часът на Земята“, към който се присъедини екипът на хотела. На 23ти март хотелът изключи частично максимална част от осветелнието си за един час от 20:30ч. до 21:30ч. в защита на планетата. 

 

И ако някой се чуди как реагираха гостите на необходимостта да стоят на тъмно, отговорът е „положително“. Инициативата на хотела бе посрещната много добре от неговите гости, а някои от тях лично поздравиха генералния мениджър Атанасиос Манос за организацията на тази хуманна кауза и за дадената им възможност и самите те да станат част от нея.

 

Ден по-късно с пролетно почистване под мотото „ Да почистим света от туберколозата“ екипът на хотела подкрепи още една световна кауза,  „Деня за борба с туберколозата“.

 

За поредна година мениджърският екип се събра на полуден за пролетно почистване.  По обяд, пременени в кухненски униформи, всички те активно се включиха в сервирането на храна на персонала в столовата на хотела, като им раздаваха информационни брошурки  с факти и полезна информация за туберколозата.

 

„За мен като ръководител личният пример е много важен и това бе основната идея на двете инициативи - с личен пример да изградим активна жизнена позиция за опазване на планетата за бъдещите поколения, за живот без риск от заболяване от туберколоза и да полуляризираме здравословния начин на живот не само заради нас самите, но и за нашите деца,“ коментира Атанасиос Манос.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed