29 Март 2024

Вие сте тук

Катарино Хотел и СПА с нов мениджмънт от зимния сезон 2014-2015

30.10.2014

Катарино Хотел и СПА с нов мениджмънт от зимния сезон 2014-2015, научи THExperts. Екипът на най-голямата международна хотелска верига с присъствие в България, Melia Hotels International, вече пое управлението на Катарино Хотел и СПА.

 

Meliá Hotels International е третата по големина хотелска верига в Европа. Екип с дългогодишен опит управлява  на българското Черноморие 6 от хотелите на веригата с над 2000 стаи или 35% от капацитета на международните хотелски вериги в курортите ни.

 

Генерален мениджър на Катарино Хотел и СПА ще бъде Панче Крстоски, който е и заместник генерален мениджър на луксозния 5-звезден хотел Мелиа Гранд Ермитаж на Златни пясъци.

 

Катарино Хотел и СПА ще продължи да функционира с това име през зимния сезон 2014-2015, като мениджмънтът планира затварянето му за основен ремонт през лятото на 2015 г. според всички стандарти на веригата Meliá Hotels International и отварянето му за следващия зимен сезон след брандиране като част от семейството на Мелиа,  съобщи Мария Шишкова, директор "Маркетинг и продажби" на веригата за България.

 

Хотелът ще отвори за туристи на 20 декември 2014 г. и ще работи до средата на април 2015 г. Основният интерес за резервации в момента  е в периодите на Коледа и Нова Година, но поради големите отстъпки за ранни зпаисвания вече има и резервации за ски почивки през януари, февруари и март месец по информация от Цветелина Радева, мениджър "Маркетинг и продажби" на веригата за България.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed