29 Апр. 2024

Вие сте тук

Еър Сърбия - с полети до София и Варна

13.01.2014

Авиокомпания "Еър Сърбия" стартира полети до София и Варна. Авиопревозвачът обяви днес, че те ще са част от новите шест линии, които се въвеждат до Европа и Близкия изток.

 

Полетите до София, Варна, Будапеща и Бейрут ще бъдат въведени на 30 март 2014 г., а за Киев и Варшава - на 29 май.


Новите линии ще увеличат общия брой на дестинациите в международната мрежа на "Еър Сърбия" до 35, което е повишение с 20%.


Генералният директор на "Еър Сърбия" Дане Кондич заяви, че новите линии са част от стратегията за разширяване към ключови международни пазари и повече предложения за пътниците, което отваря възможности за нарастването на туристическите, търговските и инвестиционните връзки на Сърбия с другите държави.

 

По-късно от Летище София съобщиха, че по случай откриването на новите линии се въвеждат промоционални двупосочни билети  на цени от 149 евро до София и Варна, 99 евро до Будапеща, 129 евро до Варшава и Киев и 219 евро до Бейрут. Специални тарифи са валидни до и от мрежата на Air Serbia в Балканския регион и от новите дестинации до Белград.

 

 

Полетите на Air Serbia до София, Будапеща, Киев и Варшава ще са ежедневни, а тези до Варна и Бейрут ще се изпълняват три пъти седмично, като предстои да се увеличат до ежедневна честота от юни 2014 г.

 

 

По линиите до София, Варна и Будапеща, ще летят самолети ATR72.

 

 

Новите полети предлагат удобни връзки чрез централното летище на Air Serbia – „Никола Тесла” в Белград, към многобройни дестинации в Европа - Париж, Амстердам, Прага, Рим, Милано, Копенхаген, Стокхолм, Щутгарт, Дюселдорф, Берлин, Цюрих, Брюксел и Москва. Чрез партньорите на авиолинията се ползват и международни връзки до Азия, Австралия и Америка.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed