14 Май 2024

Вие сте тук

Европейска предприемаческа мрежа среща българския и румънския бизнес в Русе

02.04.2012

Български туристически агенции, туроператори, хотелиери и ресторантьори, общини ще могат да потърсят свои румънски партньори на бизнессреща в Русе на 25 и 26 април, съобщиха организаторите от Enterprise Europe Network към Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия.

 Участието в бизнес срещите е безплатно, а крайният срок за записване е 10 април 2012.

Организаторите очакват брокерското събитие да даде възможност на професионалистите от туристическата индустрия в България и Румъния да създадат нови бизнес контакти, да стимулира търговското и техническо сътрудничество между фирмите им, вкллючително и при маркетинга на нови продукти и разработването на съвместни проекти, за подобряване конкурентоспособността и иновациите в туризма.

Това е второ поредно събитие на бизнесцентъра след среща през януари, проведена в партньорство с клонове на европейската предприемаческа мрежа в  Острава, Чехия и  Белград, Сърбия,  с фирми от Испания, Сърбия, Македония, Румъния и България.

Брокерските събития представляват срещи за търсене на бизнес партньор, стимулирани от Европейската комисия, чрез мрежата Enterprise Europe Network, най-голяма мрежа в подкрепа на бизнеса и иновациите в Европа.

Участието в бизнес срещите е безплатно. Крайният срок за записване е 10-ти април 2012.

Регистрацията може да се извърши чрез сайта на събитието: http://enterprise-europe-network.smebg.net/b2b/index.htm  или на място в Enterprise Europe Network – Русе.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed