29 Март 2024

Вие сте тук

Ден на отворените врати в Гранд Хотел София за Випуск 2013

12.06.2012

 

Отшумя треската по абитуриентските балове. Над 1000 зрелостници от випуск 2012 избраха Гранд Хотел София за да отпразнуват това така специално за тях събитие.


Различното, което хотелът предлага е организирането на баловете в градината. Шатра и отоплителни тела гарантират комфорта на младите хора, за да се избегне зависимостта от капризите на времето. Празничната украса и елегантното меню направиха наистина специален празника на випусниците.


Приключването на баловете е началото на планирането за следващата година. За да направи избора много по-лесен за завъшващите през 2013 година, Гранд Хотел София организира среща изложение, където бъдещите абитуриенти имаха възможност да видят шатрата с цялото усещане за празничност, възможностите за аранжиране на масите, различните варианти на менюта и да се запознаят с организаторите на събития в хотела, за да получат информация и идеи.


Няколко училища вече решха да се възползват от предлаганата отстъпка за ранни записвания. След добрите отзиви от абитуриентите, които тази година празнуваха в хотела, Гранд Хотел София вече е готов с предложенията към випуск 2013. 


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed