24 Апр. 2024

Вие сте тук

Дебрецен - 22-а база на Wizz Air

21.05.2015

 

Авиокомпанията открива 3 нови линии от декември

 

 

Унгарският град Дебрецен ще е най-новата, 22-ра база на Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа. Дни след честването на 11-та годишнина на  авиопревозвача обявиха, че тя ще бъде открита 16 декемврис един нов Airbus A320 и по-нататъшно разширяване на регионалното унгарско обслужване.

 

В Дебрецен вече се извършват WIZZ полети и градът ще бъде второ WIZZ унгарско летище с оперативна база, уточняват от авиокомпанията. Новият самолет ще увеличи броя на обслужваните линии от Дебрецен на шест и ще повиши капацитета на летището със 136% до 145 000 места годишно. Авиокомпанията се надява това да стимулира местните работни места в секторите авиация и туризъм, и да предостави на клиентите повече маршрути на ниски цени.

 

WIZZ ще обслужва три нови линии от базата в Дебрецен: до Брюксел Шарлероа, Малмьо и Париж Бове, с начало 16 декември, първоначално с по два полета седмично. 

 

Wizz Air сега предлага повече от 47 маршрута от Унгария до 22държави от две унгарски летища. Билетите за новите линии от Дебрецен са вече в продажба от HUF 5,990* и могат да се запазят на wizzair.com.

 

WIZZ AIR НАЙ-НОВИ ЛИНИИ ОТ ДЕБРЕЦЕН:

 

Дестинация

Дни

Начална дата

Париж Бове

Ср, Нед

16 дек

Брюксел Шарлероа

Пон, Пет

18 дек

Малмьо

Пон, Пет

18 дек

 

 

 

WIZZ AIR УВЕЛИЧАВА ЧЕСТОТАТА НА ПОЛЕТИТЕ ОТ ДЕБРЕЦЕН:

 

 

Дестинация

Седмични полети

От

Лондон Лутън

от 7 до 10

17 дек

Айндховен

от2 на 3

17 дек

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed