20 Апр. 2024

Вие сте тук

ГХ София ознаменува с кулинарен тур 10-та си годишнина

09.06.2014

Кулинарен тур подари на своите партньори и приятели Гранд Хотел София за 10-я си рожден ден. Вкусното пътешествие започна с предястие в ресторант „106” на „Сентръл Парк Хотел”, премина през ресторант “Shades of Red” на „Гранд Хотел София”, където беше сервирано основното ястие и завърши с прекрасен залез от панорамния ресторант „Zest” на „Суит Хотел София”, където беше сервиран десертът.

 

Като екскурзовод се изяви фронтофис мениджърът на Гранд Хотел София, който със случки от ежедневието на хотела поддържаше празничното настроение по време на пътешествието. Кулминацията на тура беше в „Гранд Хотел София”, където управителят на хотела Николай Русев представи най-новия рекламен клип, посветен на 10-та годишнина на „Гранд Хотел София”, в който той самият играе главната роля. Програмата завърши със забавен куиз с награди.

 

Менюто на кулинарния тур включваше терин от патешки дроб с желе от порто с конфитирани ябълки и свежи салати, мида Сен-Жак с трюфел и сьомга с червен хайвер в сос от цвекло, задушени спанак и зеленчуци и за финал сладоледен айсберг със захарна пяна, кармелизирани банани и пюре от манго.

 

Турът бе нещо повече от вкусна храна, той беше истинска демонстрация  на кулинарно изкуство на изкючително високо ниво, подготвено от шеф готвач Жоро Иванов – Гранд Хотел София, шеф готвач Недялка Стоянова – Суит Хотел София и шеф готвач Светослав Серафимов – Сентръл Парк Хотел.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed