20 Апр. 2024

Вие сте тук

Гранд Хотел София - в списъка на най-добрите хотели на Expedia за 2012

28.06.2012

 

 

Гранд Хотел София е с още едно признание този  сезон. От хотела съобщиха, че е включен в списъка на най-добрите хотели на Expedia за 2012 година. Това е годишна класация, базирана на мненията на потребителите на най-голямата в света онлайн агенция, предлагаща цялостен пакет от туристически услуги.

 

Списъкът е създаден на основата на мненията на повече от 500 000 реални потребители, които са публикували коментари през 2011 година, в комбинация с оценката на 650 служители на Expedia, запознати със спецификата на местните пазари. Списъкът е леснодостъпен начин за намиране на идеалния хотел в дадена дестинация, препоръчан от гости и специалисти в бранша.


Списъкът за 2012 година включва само 650 хотела от повече от 150 000 обекта от цял свят, които са включени в онлайн системата на Expedia. По този начин търсещите хотел могат да направят обоснован избор, базирайки се на опита, който останалите потребители определят като “цялостно положително изживяване

http://www.expedia.com/insidersselect


Гранд Хотел София се нарежда на 26 позиция в световната класация. Само месец по-рано хотелът получи наградата на друга медиийна платформа – TripAdvisor, чиито потребители го определиха за "Номер 1" сред 116 хотела в София.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed