29 Март 2024

Вие сте тук

Гранд Хотел Варна oтново с два туристически „Оскара”

02.09.2011

За втора поредна година Комплекс Гранд Хотел Варна стана носител на престижно отличие от Световната туристическа асоциация (World Travel Association), съобщиха от хотела.

След като през 2010 бе избран за „Най-добър спа комплекс в България”, на тазгодишното раздаване на Световните туристически награди (World Travel Awards) на 2 септември в Анталия популярният черноморски комплекс обра призовете в категориите „Най-добър ваканционен комплекс в България” и „Най-добър спа комплекс в България”.

 Известни като «Оскарите» в туристическата индустрия и хотелиерството, Световните туристически награди (World Travel Awards) са сьздадени през 1993 г. и са най-високото отличие, което може да получи един туристически продукт. Всяка година хиляди професионалисти от туристическия бизнес определят чрез гласуване най-добрите сред най-добрите във всяка категория. Тази година значимостта на отличията е още по-голяма и поради рекордния брой гласували специалисти – 213 000.

Комплекс Гранд Хотел Варна е една от най-популярните морски дестинации у нас и печели своите гости не само със съчетанието на прекрасен зелен парк и спокойствие на плажа, но и с уникалната формула All Inclusive Premium. Благодарение на нея, като допълнение към стандартния “All Inclusive” гостите на петте хотела могат да се насладят без допълнително заплащане на пет тематични ресторанта, детски бюфет и менюта, Midnight бюфет, сладоледена къща.

Другaта гордост на Гранд Хотел Варна е спа центърьт, който съчетава ползата от здравословната околна среда – мек климат, морска вода и горещи минерални извори – с модерно физиотерапевтично и балнеоложко оборудване. Към програмите за релакс, освежаване и възстановяване в комплекса се предлагат и програми за отслабване, лечение на двигателната, дихателната, сърдечно-съдовата и периферната нервна система.

Наред с вече трите отличия от Световната туристическа асоциация, не по-малка рaдост за комплекса носи фактьт, че получава подобаващо признание и на родна почва – през миналата 2010 година Гранд Хотел Варна бе избран за “Ваканционен комплекс на годината" от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, а неговият генерален мениджър Иван Портних стана най-добър хотелски мениджър на 2010 г.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed