29 Апр. 2024

Вие сте тук

В новия брой на THExperts четете

25.04.2013

Имат ли приложение облачните технологии в хотелиерството и ресторантьорството? Какви са предимствата и крие ли опасности въвеждането им? Как да изберете своя доставчик? Това са само част от въпросите, на които отговарят трима експерти в тази област в темата на брой4/2013 г. „В облаците“.

 

Какво се случи на юбилейното издание на международната борса „Културен туризъм“ във Велико Търново ще прочетете в рубрика „Туризъм“. Пак там са публикувани нови данни за разширяване на азиатските пазари, изискванията към хотелите от страна на китайските туристи, както и съвети как да привлечем туристи от Индия, споделени любезно от Стефан Йонков, ръководител на представителството на МИЕТ в Делхи.

 

В рубрика „Хотели“ ще намерите портрет на Джордж Миу, генерален мениджър на столичния „Радисън“. В статия, озаглавена „Големите проблеми на минибара“ ще откриете какви метаморфози претърпява тази услуга в чужбина, както и коментарите на мениджъри на български хотели по същата тема.

 

Как туристите избират хотела? Две авторитетни проучвания, оповестени почти по едно и също време, дават част от отговорите на този въпрос. А маркетинговият експерт Иво Желев  съветва хотелиерите как да използват онлайн каталозите.

 

Кои са победителите в надпреварата за Национална кулинарна купа на България ще прочетете в рубриката „Заведения“. Ще научите повече за победителите, както и коментари на участниците за конкурса.

 

Специално за THExperts Мартин Кублър,  известен консултант в базирана в Обединените арабски Емирства компания Iconsulthotels FZE, разказва как ресторантьори и хотелиери могат  да превърнат Pinterest в евтин маркетингов инструмент.

 

Ако искате да прочетете тези и други статии, абонирайте се сега.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed