28 Март 2024

Вие сте тук

В Лондон отвори врати най-големият СПА център във Великобритания

15.08.2011

В лондонския хотел Corinthia е открит най-големият център за СПА и уелнес във Великобиртания, съобщи  www.leisureopportunities.com. СПА центърът, носещ името ESPA Life, предлага нова революционна формула, която е базирана върху интегриран подход към уелнес, СПА и здравословен начин на живот.

Комплексът заема четири етажа в хотела и има обща площ около 3400 кв.м. Той се ръководи от Макс Томлисън, известен австралийски диетолог, хомеопат и специалист по билките.

На гостите си ESPA Life предлага освен луксозни СПА процедури, и елементи на комплементарната и алтернативна медицина (CAM). Списъкът на услугите включва акупунктура, физиотерапия, изследване на храненето и пр. Освен това посетителите могат да избират от широк спектър на фитнес програми, козметични процедури, както и фризьорски салон на Даниел Галвин, звездния стилист, който е работил с The Beatles, The Rolling Stones, Мадона и принцеса Даяна.

За СПА зоната е предвиден отделен етаж, на който има закрит басейн със стоманено покритие, сауна-амфитеатър, парни бани, 15 процедурни кабинета, spa suite и лаунж, където посетителите могат да опитат здравословните предложения на местния шеф-готвач.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed