28 Март 2024

Вие сте тук

България е дестинация №1 за детска почивка в Русия

20.05.2011

България традиционно е лидер в рейтинга на най-популярните дестинации за детска почивка, съобщава сайтът на Руския съюз на туристическата индустрия (RATA). Според отзиви на туроператорите детските лагери в България се славят с отличет сървиз и ниски цени, пише изданието. Според него черешката на тортата е международният младежки комплекс «Джуниор», където децата не само си почиват на брега на Черно море, но и развиват творческите си способности.

Идеята за създаване на лагера възниква през 2001 г. в Москва на форум на живеещи в чужбина руски граждани. През годините на съществуването си в лагера са почивали деца от Англия, Белорусия, Украйна, Сърбия, Македония, България, Полша, Германия и Русия.

Руските туроператори дават много добри отзиви за работата на лагера. Според Лареса Еркович от „Звезден път“ родителите винаги с удоволствие купуват пакети за него както заради добрата цена, така и заради анимационната програма. В програмата са включени запознаване с българския фолклор – език, ритуали, музика, вечер на талантите с конкурсна програма, игри и театрални вечери.

Комплексът е разположен в непосредствена близост до морето и може да приеме 200 души едновременно. Цялата територия се охранява 24 часа в денонощие. Малките гости разполагат с 3- и 4-местни стаи, басейн, спортна площадка, компютърен клас, собствен плаж. Безопасността на децата на плажа се гарантира от собствени спасители.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed