29 Март 2024

Вие сте тук

България Ер пуска допълнителни полети за 9 дестинации за празниците

02.12.2016

Палма де Майорка, Лисабон, третият по големина град в Кипър - Ларнака и испанската столица Мадрид са част от дестинациите, за които България Ер планира допълнителни полети на ниски цени за коледните и новогодишните празници, съобщиха от компанията.   Общият брой на дестинациите с евтини допълнителни полети е девет.  Поради засиления интерес за зимните празници повече самолети ще летят и до Франкфурт, Цюрих, Лондон, Виена и Москва, съобщиха още от авиопревозвача. 


С мотото си "Все още имаш време да решиш къде" България Ер напомня на пътниците, че и тези от тях, които все още не са планирали пътуването си за Коледните празници, могат да го направят. Цените на двупосочните самолетни билети започват от 121 евро за Виена и са с включен "Аll inclusive" пакет. В тях влизат летищните такси, голям и малък багаж, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин на летище.


Подробности за полетите, цените на билетите и информация за резервации може да бъде намерена на уебсайта на България ер - https://www.air.bg/ и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/bgair/.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed